Viime jaksossa Iida kärsi matalasta sosiaalisuusmittarin lukemasta, ja haluaa edelleen epätoivoisesti rakastua johonkuhun ihanaan mieheen. Löytääkö Iida itselleen kavaljeerin vai kuoleeko hän yksinäisenä erakkona ja siihen päättyisi Leppästen tarina?

1632975.jpg

Iidan ensimmäinen työpäivä, töihin perinteisellä "pohjamutaautolla", mutta katsokaa millaiset vaatteet! Ei ehkä ihan Iidan tyyliä...

1632988.jpg

Töistä tultuaan Iida hymyili leveästi. Hän oli saanut ylennyksen vastatessani oikein urakysymykseen, ja laskukin oli vain 66 simeleonia, joten ehkä hän tällä kertaa saisi ostettua ruokapöydän tai jotain muuta kivaa. :) Iida toi myös kaverin kotiinsa, Eva Iltasen, joka on kyllä itsetekemäni simi, mutta heistä tulee hyvät ystävät.

1633003.jpg

Myös tämä herra käve... löntysteli talon ohi, mutta herranen aika pukisi nyt edes jotain päälleen! Onneksi tälle alastomalle apinalle ei voi flirttailla, joten Iida voi rauhassa unohtaa karmivat ajatukset karvaisista lapsista.

1633011.jpg

Mutta jokatapauksessa Iida sai vihdoinkin sen kauan kaivatun ruokapöydän, ja lisäksi myös toisen tuolin. Eipä vieläkään mitään kovin loistokasta, mutta katsotaan sitten myöhemmin tulevaisuudessa.

1633033.jpg

Ja sitten vielä yksi pitkään haluttu juttu: erillinen vessa! (Sori Eva, oli pakko saada kuva :P)

1633041.jpg

Hei Eva etkös sinä ole nyt vähän ahne? :D

1633063.jpg

Iidasta ja Evasta tuli kuin tulikin lopulta ystäviä, ja minä sain ensimmäisen legacypisteeni :D! Mutta minusta tämä on vähän härski kuva *köh köh >:)*

1633122.jpg

Iida ei ole vielä iltaankaan mennessä tavannut ketään mukavaa miestä, mutta kun hän päätti tehdä ruokapöydästä työpöydän ja siirtää toisen tuoleista sen ääreen testatakseen vihdoin ja viimein sitä Robin antamaa konetta, (jossa se tulevaisuuteen liittyvä juttu oli Sims 3 -peli) hän tapasi netissä melko kiinnostavan miehen, Joonas Karstan. Tyyppi vaikuttaa oivalta sulhasehdokkaalta ja komealtakin näyttää. Olisiko siinä Iidan tuleva mies?

1633168.jpg

Iida chattaili Joonaksen kanssa koko yön, ja jopa söikin tietokoneen ääressä varmistaakseen ettei Joonas pääsisi kirjautumaan ulos hänen huomaamattaan. Tyttöparka taitaa olla varma, että siinä todella on hänen tuleva sulhonsa.

1633178.jpg

Aamun sarastaessa Iida istui vieläkin koneensa ääressä ja näytti jo melko väsyneeltä chattailleensa Joonaksen kanssa yön yli, mutta oli niin miehen lumoissa että unohti jopa viedä tyhjän keksipussin ulos roskikseen vaikka tekee sen aina syötyään.

1633190.jpg

Kahdeksalta Joonas vihdoin ja viimein kirjautui ulos, ja Iida hiukan surumielisenä nousi koneen äärestä ja palautui normaaliin elämään haaveistaan Joonaksen rakastettuna. "Mutta vielä minä palaan, Joonas, ja tulet vielä pitämään minusta." Iida ajatteli viedessään keksipussia roskikseen.

1633335.jpg

Keskipäivällä Iida palasi taas koneelle, aikeinaan chattailla jo pakkomielteeksi käyneen Joonaksen kanssa, mutta Joonaksen sijasta sisään oli kirjautunut Eva, jonka kanssa Iida chattaili yhtä mielellään kuin Joonaksen.

1633371.jpg

Iida kutsui Evan kylään saadakseen edes hiukan apua Joonasaddiktioonsa, mutta miksi Evalla on vieläkin työvaatteet päällä? Nyt on vapaapäivä! :D

1633395.jpg

Ennen kuin Iida ehtii sanoa mitään, Eva näyttää hänelle hassun eleen. "Opin tämän eräältä ystävältäni. Hän on lomaillut paratiisisaarilla useita kertoja, ja siellä tervehditään näin." Eva selittää.

1633397.jpg

Iidakin yrittää, mutta se näyttää lähinnä lentoa opettelevalta linnunpojalta. "Sinun kannattaa hioa tuota vielä jonkin verran" Eva nauraa.

1633491.jpg

Eva kuitenkin vakavoituu, kun Iida kertoo hänelle onglemastaan. "...ja chattailin hänen kanssaan koko yön. Nyt en saa Joonasta mielestäni! Voi Eva, auta minua!" Eva kuunteli tarkkaavaisesti koko tarinan niinkuin ystävien kuuluukin. "Kuule, en osaa valitettavasti auttaa mieshuolissa, mutta jatka vain chattailua, kunhan et tee sitä liikaa." Eva neuvoo parhaansa mukaan.

1633606.jpg

Siirryttyään sisälle tytöt jatkoivat eleen harjoittelua, kunnes Iida osasi sen täydellisesti. "Jee, nyt voin tervehtiä paratiisisaarelaisia ilman että he luulevat minua linnuksi!" Iida sanoo iloisesti. Hän hyvästelee ystävänsä hymyillen.

Mutta pystyykö Iida vähentämään chattailuintoa Joonaksen kanssa? Käyvätkö hänen haaveensa toteen? Mitä mieltä te olette?